Nieuwe kinderbedden kopen bleek heel eenvoudig

bed-kaatje Ja, mijn kinderen waren echt weer eens toe aan nieuwe kinderbedden, de oude bedden waren de bedden die we voor ze kochten toen ze het ledikant ontgroeid waren en deze waren nu wel wat beperkt geworden in verhouding tot de mogelijkheden die de kinderen zelf hadden.

Mijn oudste is inmiddels 7 en wil wel heel erg graag een stoere hoogslaper, de jongste wil heel erg graag een piratenkamer en daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar inspiratie. Al snel werd ik meerdere keren geattendeerd op de website van kinderbedden.com en dus heb ik hier een kijkje genomen

Nieuwe alle keuzes maak ik zo snel

Dat kijkje leverde al heel erg snel een complete keuze op. Ik zag een prachtige hoogslaper voor een echte prinses en een superstoer bed waar we een kajuit van kunnen maken, dat is toch werkelijk perfect voor mijn kleine piraat! Ik verwachte echt enorme prijzen en zelfs dat viel me echt enorm mee. Ik heb deze aanschaf uiteraard even met mijn partner overlegd maar ook deze was enorm snel overtuigd. Ik ben zo benieuwd wat de kinderen zelf van deze nieuwe kinderbedden vinden. Ben jij ook op zoek? Neem dan echt op deze website even een kijkje en je vindt hier nog veel meer dan enkel nieuwe bedden, je kan hier ook kiezen voor nieuw beddengoed, nieuwe bureaus, accessoires en zelfs matrassen.kinderkamer-sarah