Bloemen bezorgen is een mooi gebaar

bloemen bezorgenIk vind bloemen bezorgen een hele leuke manier om iemand in jouw omgeving te laten weten dat jij aan hem of haar denkt. Zelf heb ik dit ooit eens ontvangen na een moeilijke periode en dat heeft mij echt goed gedaan. Ik ben tot 2 maanden geleden namelijk heel erg lang met iemand samen geweest. Dat ging nogal naar over en daar heb ik het best wel lastig mee gehad. Hierdoor heb ik een langere tijd weinig contact gehad met mijn vrienden en die hebben mij toen dit boeket gestuurd. Dit vond ik zo ongelofelijk lief en daardoor zat ik direct beter in mijn vel. Dit heb ik altijd onthouden en ik wilde het graag eens terug doen voor een van mijn beste vriendinnetjes.

Voor iedere stijl

bloemen bezorgen

De reden dat ik bloemen liet bezorgen bij haar, was niet zo bijzonder. Zij kwam die dag terug van een lange vakantie en ik wilde haar meteen weer thuis laten voelen. Zelf vind ik dit namelijk altijd ongelofelijk veel sfeer geven aan een kamer. Op het kaartje wat erbij zat, heb ik een lieve boodschap geschreven. Diezelfde dag werd ik nog door haar gebeld en zij vertelde mij dat zij er heel erg blij mee was. Hier was ik erg blij mee en dat is de reden dat ik dit aan iedereen kan aanraden. Deze webshop heeft een heel erg groot assortiment, dus er zit altijd wel iets naar jouw smaak bij. Het maakt niet uit of jij van rozen of juist chrysanten houdt, want het kan hier allemaal.