Bereid je met mooie tuinmeubelen voor op aankomend voorjaar

Fijn leven is mijns inziens makkelijker gedaan dan misschien initieel gedacht. Het gaat om de aandachtigheid voor het moment – en er zijn simpele dingen waarmee je dat kunt bereiken. Soms zijn dat producten, en daarover vandaag meer. Want met de zon die vandaag door de bomen schijnt besloot ik direct het web op te gaan,

en wel naar de website Tuinmeubel.nl, om mijzelf eens wat tuinmeubelen aan te schaffen voor aankomend voorjaar. Voel jij die kriebels ook al? Kijk dan eens met me mee naar het simpele meubel dat ik zojuist voor een spotprijsje heb aangeschaft – maar dat me aankomende lente toch veel plezier gaat verschaffen.

Heerlijk in het zonnetje op de tuinbank

Ik trof namelijk onderstaand tuinmeubel dat ik direct in mijn digitale winkelwagentje zette. Hoewel de website ook een fysieke winkel heeft, met een showroom van maar liefst 2500 vierkante meter aan oppervlakte, hoefde ik hiervoor niet op pad. In één oogopslag is immers al te zien wat voor moois je in huis haalt. Kijk je even mee?

12

Wat een plaatje, hè? Dit is wat we een old school bankje noemen, een simpel rechttoe rechtaan design en zeer herkenbaar als tuinbankje. Als ik het me goed herinner had zelfs mijn grootmoeder er vroeger zo eentje voor het huis staan! Mijn verbazing was dan ook groot toen ik erachter kwam dat dit model ‘Sophie’ genoemd wordt – eveneens de naam van mijn grootmoeder.

17

Het bankje is 120 centimeter breed, wat ‘m precies geschikt maakt om samen met mijn partner in de zon te zitten. Door het diepe zitvlak zit dit soort tuinmeubelen altijd ideaal en is het comfort er des te meer. Heerlijk om hierop het ontluikende voorjaar op gade te slaan!

15

Zie je het al voor je, heerlijk genieten aan het water? Wat kijk ik er naar uit! Ben je ook geïnteresseerd geraakt in Sophie? Klik dan eens op de allereerste foto, dan word je direct doorgelinkt naar de productpagina. Voorts is het goed om te weten dat deze tuinmeubelen heden ten dage een korting genieten en je geen honderd maar slechts zestig euro voor het bankje betaalt! Bovendien wordt het meubel ook nog eens gratis bezorgd bij je thuis, binnen twee tot vijf werkdagen, precies wat jouzelf het beste uitkomt. Mijne arriveert aanstaande zaterdag – en ik zal er gelijk goed gebruik van gaan maken!